Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gaston Starreveld klaagt advocaat van ex aan

Shownieuws

Gaston Starreveld is woedend op de advocaat van zijn ex-vrouw Patricia en klaagt hem aan. De jurist heeft onwaarheden geuit in de Privé, zegt de presentator.

Gaston Starreveld klaagt advocaat van ex aan

Gaston Starreveld is woedend op de advocaat van zijn ex-vrouw Patricia. Hij klaagt de jurist aan. Dat meldt de website Sterrenstek woensdag. In een artikel uit het weekblad Privé van vorige week beschuldigt de advocaat de 44-jarige presentator ervan zijn zieke ex-vrouw te gebruiken voor zijn imago. Starreveld klaagt hem aan voor smaad.

Starreveld zou zijn ex-vrouw financieel hebben gesteund en haar in huis hebben gehaald toen zij was getroffen door een beroerte. Patricia beweert slechts één dag per week bij haar ex en zijn nieuwe echtgenote te hebben ingewoond, zegt de manager van de presentator. "Zij heeft zogenaamd door wanbetaling van onze kant haar huis moeten verkopen, en dat is gewoon niet waar."

De presentator van de Nationale Postcode Loterij liet eerder het conflict met zijn ex-vrouw voor de rechter komen. Zij eiste vorige maand voor zeventigduizend euro aan alimentatie. Starreveld zegt zich nu gedwongen te voelen actie tegen de advocaat uit Haarlem te ondernemen. "Ze willen oorlog, ze krijgen oorlog."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen