Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zanger Wesley krijgt zijn geld niet

Shownieuws

Volkszanger Wesley zegt dat hij is gedupeerd door de Stichting ter Promotie van het Nederlandse Lied. Die organiseerde concerten, maar hij is niet betaald.

Zanger Wesley krijgt zijn geld niet

Volkszanger Wesley zegt te zijn gedupeerd door de Stichting ter Promotie van het Nederlandse Lied. Die organiseerde de concerten voor de Brabantse zanger. Hij zou al tijden niet zijn uitbetaald. Ook zou een deel van de opbrengsten van enkele concerten zijn verduisterd.

Volgens Wesley gaat het om honderdduizenden euro's. Hij zegt te vermoeden dat concertorganisator John Semerel met opzet heeft gehandeld. Wesley meldt dat hij aangifte heeft gedaan van verduistering bij de politie in Tilburg. De zanger zegt erg verdrietig te zijn. "Ik kan er niet over uit. Ik vertrouwde John volledig.Hij was bij ons kind aan huis."

Semerel wilde woensdag niet reageren. Hij zegt emotioneel bij de zaak te zijn betrokken. Semerel meldt dat hij binnen een week met een verklaring komt. Alle door hem georganiseerde concerten van Wesley zijn afgelast.

De 20-jarige Wesley is bekend van 'Mijn moederlied', een duet met Vader Abraham en zijn realitysoap bij Shownieuws. Vorige week verscheen zijn kerstsingle 'Ik wil met kerstmis bij jou zijn'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen