Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Concert prinses Diana binnen half uur uitverkocht

Shownieuws

Het herdenkingsconcert voor prinses Diana, georganiseerd door William en Harry, is woensdag in minder dan een half uur uitverkocht

Concert prinses Diana binnen half uur uitverkocht

Het herdenkingsconcert voor de in 1997 overleden Britse prinses Diana is woensdag in minder dan een half uur uitverkocht. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Het evenement, dat wordt georganiseerd door Diana's zoons prins William en prins Harry, vindt op 1 juli plaats in het Wembley-stadion in Londen. Elton John, Duran Duran en Pharrell Williams behoren tot de artiesten die komen optreden.

Hoeveel kaartjes er precies zijn verkocht is niet bekend, maar het stadion biedt plaats aan ongeveer zestigduizend mensen. Liefhebbers die geen zitplaats hebben kunnen bemachtigen, kunnen hun geluk beproeven op veilingsite eBay. Daar worden nu al kaarten, die oorspronkelijk rond de 67 euro kosten, voor driehonderd euro aangeboden.

De geruchten gaan dat Elton John 'Candle in the wind' ten gehore zal brengen, het lied dat hij voor Diana zong op haar begrafenis. Hij zwoer het daarna nooit meer te zingen, tenzij de prinses het hem zou vragen.

Prinses Diana en haar vriend Dodi Al Fayed kwamen in 1997 bij een auto-ongeluk in Parijs om het leven. Behalve het herdenkingsconcert vindt op 31 augustus een speciale kerkdienst voor Diana plaats. Op die dag is het precies tien jaar geleden dat ze om het leven kwam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen