Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zangeres Do wordt Assepoester

Shownieuws

Do heeft de rol van Cinderella bemachtigd in de gelijknamige musical, vanaf november te zien in attractiepark De Efteling.

Zangeres Do wordt Assepoester

Zangeres Do heeft de rol van Cinderella bemachtigd in de gelijknamige musical. Dat maakten De Efteling en producent V&V Entertainment woensdag om klokslag twaalf uur bekend. De musical is vanaf november te zien in het attractiepark in Kaatsheuvel.

De 25-jarige Dominique van Hulst, zoals Do eigenlijk heet, maakt met de rol van Cinderella haar musicaldebuut. Nu is ze bekend als zangeres van hits als 'Heaven', 'Beautiful thing' en 'Voorbij', een duet met Marco Borsato.

Het sprookje van Cinderella is in het Nederlands bekend als Assepoester en gaat over een mooi meisje dat in haar eentje al het werk moet doen voor haar gemene stiefmoeder en treiterige stiefzusters. Als de prins van het land aankondigt een prinses te zoeken, verschijnt Assepoester op zijn bal met behulp van de goede fee. Om middernacht wordt de betovering echter verbroken, Assepoester vlucht van het bal en vergeet daarbij haar glazen muiltje. Als de prins het schoentje vindt, zweert hij haar terug te zullen vinden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen