Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie open over liefde Brad Pitt

Shownieuws

Angelina Jolie heeft in detail verteld hoe haar romance met Brad Pitt begon. Na afloop van de opnamen van 'Mr. & Mrs. Smith' waren ze 'hele goede vrienden'.

Angelina Jolie open over liefde Brad Pitt

(Novum/AP) - Angelina Jolie heeft voor het eerst in detail verteld hoe haar romance met Brad Pitt begonnen is. In de januari-editie van modeblad Vogue zegt de 31-jarige actrice dat ze absoluut niet op zoek was naar een relatie toen ze de 42-jarige Pitt leerde kennen tijdens de opnamen van de film 'Mr. & Mrs. Smith' in 2004, maar dat ze na afloop 'hele, hele goede vrienden' waren.

Toen het Hollywoodkoppel elkaar leerde kennen, was Pitt getrouwd met Jennifer Aniston. Jolie was naar eigen zeggen hartstikke tevreden met haar leven als alleenstaande moeder. Dat de twee elkaar toch gevonden hebben, gebeurde volgens haar gewoon. "Voor de film moesten we allerlei bizarre dingen doen. Zo ontstond een vreemde en verwarrende vriendschap. Later ontwikkelde onze levens zich op een manier waarop we samen konden zijn. En dat voelde als iets dat we wel moesten doen."

Maar het liefdesplaatje was pas compleet toen Maddox, de geadopteerde zoon van Jolie, Pitt uit zichzelf papa noemde. "Dat was zo'n beslissend moment", zegt Jolie. "Het kwam echt uit de lucht vallen. Geweldig. We zaten op de grond met auto's te spelen in een hotelkamer en ineens zei hij het. We konden elkaar alleen maar aankijken. Vanaf dat moment wisten we dat we een familie waren."

In juli vorig jaar adopteerden Pitt en Jolie het Ethiopische meisje Zahara en in mei van dit jaar werd hun dochter Shiloh geboren. Alle kinderen hebben Jolie-Pitt als achternaam. Toch zal het van een huwelijk tussen de twee niet snel komen. "We zijn wettelijk verbonden aan onze kinderen, dat is het belangrijkste."

Jolie en Pitt verschenen maandag samen in New York op de première van de film 'The good shepherd', waarin Jolie een hoofdrol speelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen