Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ernst Daniël Smid vervangen in operette

Shownieuws

Ernst Daniël Smid wordt in de operette La Vie Parisienne tijdelijk vervangen door Rob van de Meeberg. De operazanger wordt geopereerd aan zijn meniscus.

Ernst Daniël Smid vervangen in operette

Ernst Daniël Smid wordt in de operette La Vie Parisienne tijdelijk vervangen door Rob van de Meeberg. De 53-jarige operazanger wordt deze week geopereerd aan zijn meniscus. Verwacht wordt dat de revalidatie van de bariton twee weken in beslag neemt. Als alles goed gaat, staat hij op 26 december weer op de planken in Enschede.

De 62-jarige Van de Meeberg is al bekend met de rol van baron de Gondremarck, omdat hij de vaste understudy is. De zanger en acteur speelde eerder rollen in 'Oh Johnny', 'Ken Kan' en 'In de schaduw van Brel', waarvoor hij in mei 2004 de John Kraaijkamp Musical Award ontving. Na het herstel van Smid nemen Van de Meeberg en hij de rol afwisselend voor hun rekening.

La Vie Parisienne van het Nederlands Operette Theater is tot 1 februari in verschillende theaters te zien. Maaike Widdershoven en Antje Monteiro nemen ook een rol voor hun rekening.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen