Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan al een jaar bij de AA

Shownieuws

Lindsay Lohan bezoekt al een jaar bijeenkomsten van de Anonieme Alcoholisten. Ze zegt al een week niet te hebben gedronken.

Lindsay Lohan al een jaar bij de AA

Lindsay Lohan bezoekt al een jaar bijeenkomsten van de Anonieme Alcoholisten en niet slechts een korte tijd. Dat zegt ze in het Amerikaanse tijdschrift People. Eerder deze maand zei haar woordvoerder dat de 20-jarige actrice hulp zoekt bij de AA, zodat het leek alsof het om een nieuwe ontwikkeling ging. Het feestbeest gaf niet eerder ruchtbaarheid aan haar AA-bezoekjes, omdat ze vindt dat haar probleem niemand wat aangaat. "Daarom is het ook anoniem."

Inmiddels heeft Lohan een week niet gedronken, vertelt ze in People. "Het is niet noodzakelijk om alcohol te drinken. Ik voel me beter als ik niet drink."

De actrice, bekend van films als 'Mean girls' en 'Freaky friday', was het afgelopen jaar vaker in het nieuws om haar feestgedrag dan om haar films. Nu wil ze haar leven beteren. "Ik heb te veel gefeest en dat weet ik. Ik wil nu een goede balans vinden tussen mijn werk en mijn sociale leven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen