Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kluun schrijft teksten voor Bastiaan Ragas

Shownieuws

Auteur Kluun helpt zanger Bastiaan Ragas met het schrijven van teksten voor zijn eerste theatershow 'Bastiaan Ragas & Band' .De eerste show is op 30 december.

Auteur Kluun helpt zanger Bastiaan Ragas met het schrijven van teksten voor zijn eerste theatershow 'Bastiaan Ragas & Band'. De twee kwamen elkaar onlangs tegen op een feestje. Toen het bleek te klikken tussen de schrijver en de musicalster stelde Ragas de samenwerking voor. Kluun reageerde meteen enthousiast, meldt Joop van den Ende Theaterproducties.

De rode draad van de show is verhuizen. Aan de hand van verhuisdozen, dagboeken en fotoalbums vertelt Ragas het publiek zijn persoonlijke verhalen. Die worden omlijst met nummers die onder meer afkomstig zijn van zijn eerste Nederlandstalige album, dat binnenkort verschijnt.

Volgens Ragas wordt het een ouderwetse, gezellige avond waarop ook herkenbare feestnummers voorbij komen. De echtgenoot van Tooske wordt op het podium begeleid door muzikanten die eerder werkten met artiesten als Kane en Trijntje Oosterhuis.

De zanger uit Lisse werd in de jaren negentig bekend als bandlid van de jongensgroep Caught in the Act. Na het uiteenvallen van de groep speelde hij de hoofdrol in de musicals Aïda en De 3 Musketiers. Als acteur was hij onder meer te zien in tv-series als Gooische Vrouwen. Aan het einde van dit jaar neemt Bastiaan deel aan de speciale kerstafleveringen van het tv-programma Dancing with the stars. Hij vormt een danspaar met Julie Fryer.

De eerste voorstelling van zijn theatershow is op 30 december in Etten-Leur.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen