Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter Blok danst graag alleen

Shownieuws

Peter Blok houdt ontzettend van dansen. De 46-jarige acteur en vader geeft toe dat hij graag in zijn eentje naar feesten in de Amsterdamse Paradiso gaat.

Peter Blok houdt ontzettend van dansen. De 46-jarige acteur geeft in het januari-nummer van het tijdschrift Jan toe dat hij graag in zijn eentje naar feesten in de Amsterdamse Paradiso gaat. "Dan draag ik een maatpak met slangenleren puntlaarzen", vertelt hij. "Jongeren kijken mij vaak met twijfel aan: is dit een cokedealer of de bedrijfsleider?"

Blok, die vader is van twee dochters, danst ook graag in zijn huiskamer. Hij doet dit in gepaste sfeer. "Ik draai de meeste peertjes in de kroonluchter los", legt hij uit. "In die kaarslichtachtige stemming, met een koptelefoon op en een jointje, ga ik de hele nacht los. Waanzinnig."

Blok is bekend van televisieprogramma's als Oud Geld en Evelien en speelde in films als 'Cloaca' en 'Zwartboek'. Na enkele jaren geleden hersteld te zijn van een hernia staat hij weer vol in het leven. "Na de operatie voelde ik me als een pasgeboren kind."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen