Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian van der Meij wordt dj

Shownieuws

Presentatrice en zangeres Kim-Lian van der Meij wordt co-presentator bij het nieuwe kinderradiostation Nationale KidsRadio.

Kim-Lian van der Meij wordt co-presentator bij het nieuwe kinderradiostation Nationale KidsRadio. De 26-jarige spring-in-'t-veld is naast dj Frank van 't Hof te horen in een wekelijks radioprogramma. Daarmee gaat de wens van de zangeres en presentatrice van televisiezender Jetix in vervulling. "Het leek me altijd al leuk om als radio-dj een heel stoer programma te maken. Die droom komt nu uit."

De energieke zangeres, bekend van nummers als 'Teenage superstar' en 'Kids of America', verdwijnt met de radioshow niet van de buis. Voor het televisieprogramma Nationale KidsTV roept Van der Meij woensdag de hulp in van rapper Ali B. Samen met twee basisschoolleerlingen maken ze een rap tegen digitaal pesten.

Frank's Nationale KidsShow is woensdagmiddag voor het eerst te horen op KidsRadio. De zender wordt gemaakt voor en door kinderen van onder de 14 jaar. "Het wordt geen kinderachtig radiostation", zegt Van der Meij enthousiast. "Maar een radiostation met ballen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen