Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Beeld voor Over Mijn Lijk

Shownieuws

Over Mijn Lijk heeft een Gouden Beeld gewonnen voor beste informatieve tv-programma. De Gouden Beelden zijn de belangrijkste televisievakprijzen van Nederland.

Het BNN-programma Over Mijn Lijk is maandagavond uitgeroepen tot het beste informatieve programma van Nederland. De serie, waarin vijf ongeneeslijk zieke jongeren met een camera worden gevolgd, werd bij de uitreiking van de Nederlandse Academy Awards onderscheiden met een Gouden Beeld. De Gouden Beelden zijn de belangrijkste televisievakprijzen van Nederland.

In Hilversum werd ook een prijs uitgedeeld aan het Vara-programma Mooi! Weer de Leeuw. Presentator Paul de Leeuw kreeg het Gouden Beeld voor het beste amusementsprogramma en versloeg daarmee onder meer RTL Boulevard.

Het Uur van de Wolf won met de aflevering 'Beautiful in Beaufort Wes' de prijs voor het beste cultuurprogramma. De telefilm 'De uitverkorene' werd onderscheiden als beste fictieprogramma, de serie Kinderspel werd uitgeroepen tot beste kinderprogramma en Wakker Worden met Valerio won de UPC Digital Award.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen