Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Deckers langer bij uitgever

Shownieuws

Daphne Deckers brengt haar boeken voorlopig uit bij haar huidige uitgever. Ze heeft het contract met Tirion Uitgevers met zes jaar verlengd.

Daphne Deckers brengt haar boeken voorlopig uit bij haar huidige uitgever. Ze heeft het contract met Tirion Uitgevers met zes jaar verlengd. Inmiddels zijn meer dan 750 duizend boeken van het voormalige model over de toonbank gegaan.

Uitgever Aernoud Oosterholt is niet alleen blij dat de samenwerking met Daphne kan worden voortgezet, hij heeft ook plannen om het werk van de schrijfster breder op te zetten. "Naast boeken uitgeven gaan we het multimediale terrein verkennen met bijvoorbeeld een luisterboek", vertelt hij.

De 38-jarige Deckers schreef de afgelopen jaren een scala aan boeken, waaronder 'De geboorte van een moeder' en 'De geboorte van een gezin'. Een maand geleden kwam 'Pedagoochelen' uit, waarvan al meer dan vijftigduizend exemplaren zijn verkocht.

Volgend jaar speelt Theater Terra honderd voorstellingen van haar kinderboek De Matroos in de Doos. Daphne heeft al plannen voor een opvolger van dit boek met als titel 'Marijn in de Woestijn'. Verder verschijnt er volgend jaar een nieuwe columnbundel en een Mamagenda.

Vorige maand kreeg de echtgenote van voormalig proftennisser Richard Krajiceck een oorkonde voor haar oeuvre in het televisieprogramma Max & Catherine uit handen van Catherine Keyl.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen