Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tien: Bonnie St. Claire stopt niet met programma

Shownieuws

Het programma met Bonnie St. Claire en Viola Holt gaat volgens zender Tien gewoon door. St. Claire verklaarde eerder te willen stoppen met het programma.

Het programma 'Het glas is halfvol' met Bonnie St. Claire en Viola Holt gaat gewoon door. Dat zegt een woordvoerder van televisiezender Tien vrijdagmiddag. Bonnie St. Claire verklaarde eerder op de dag dat ze wilde stoppen met het programma omdat ze te veel als drankorgel zou worden neergezet.

De 56-jarige zangeres vertelde het niet eens te zijn met het format van het programma waarin zij met haar vriendin Viola allerlei feestjes afstruint. "Ik kom op feestjes terecht die me geen mallemoer zeggen, zoals de Miljonair Fair. En dan sta ik daar kaviaar te eten, terwijl ik dat helemaal niet lust", verzuchtte ze. "Ik vind het niet leuk."

De woordvoerder van Tien erkent dat St. Claire heeft aangegeven het 'met bepaalde inhoudelijke dingen' van het programma niet eens te zijn. Maar dat heeft volgens hem geen consequenties voor de show, waarvan dinsdag de eerste uitzending gepland is. "Bonnie was gewoon een beetje boos. Maar ze flapt er wel vaker dingen uit."

Het programma wordt wel enigszins aangepast nu de 56-jarige zangeres haar onvrede heeft geuit. "Zij en Viola zijn de hoofdpersonen in dit verhaal, dus als een van hen aangeeft niet tevreden te zijn dan houd je daar rekening mee. Er wordt zeker naar elkaar geluisterd", verklaart de woordvoerder. "We hebben een gezonde discussie met elkaar gevoerd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen