Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meidengroep Djumbo wil eigen film

Shownieuws

Djumbo ziet een carrière op het witte doek wel zitten. Lindsy (23), Lotte (22) en Svenja (19) zouden graag in hun eigen Djumbo-film acteren.

Djumbo ziet een carrière op het witte doek wel zitten. Lindsy (23), Lotte (22) en Svenja (19) zouden graag in hun eigen Djumbo-film acteren. "Het lijkt ons echt fantastisch", zeggen de drie zangeressen. Er zijn nog geen concrete plannen voor een film, dus voorlopig blijft het bij dromen. Het trio kan de komende tijd oefenen met acteren, want woensdagavond gaat hun theatertour 'The Djumbo safari tour' in première.

De kinderidolen vertellen dat de show een spannend safariavontuur voor kinderen is. "De toeschouwers hebben ook een belangrijke rol tijdens de voorstelling. Ze moeten ons echt helpen om de problemen op te lossen", legt Lindsy uit.

De Djumbo-leden kijken erg uit naar de première. "Natuurlijk zijn we nerveus, maar we vinden het vooral te gek. Gewoon onze safaripakjes aan en gaan." De theaterreeks is tot februari uitverkocht en voor volgend jaar is de groep door twintig theaters geboekt.

Lindsy, Lotte en Svenja worden vaak vergeleken met meidengroep K3, maar dat vinden ze niet zo erg. "We zien het als een compliment. We hopen ook zo groot te worden en zoveel publiek te bereiken. Het is wel zo dat wij veel interactiever met ons publiek omgaan. Bij K3 is het allemaal wat afstandelijker."

Het trio kan goed met elkaar overweg en 'catfights' komen niet voor. "Als we elkaar een paar dagen niet zien, hebben we heimwee." Een solocarrière ligt dan ook voor niemand in het verschiet. "Waarom zouden we nu we zo succesvol zijn, uit elkaar gaan? Bovendien lijkt het ons echt saai om alleen op pad te gaan."

Djumbo werd in 2004 opgericht als marketingactie van Jumbo Supermarkten. Hun debuutalbum 'Jump' kwam in 2005 uit. De meiden zijn bekend van nummers als 'Hide and seek' en 'Eyahe'. Hun huidige hit 'Undercover' staat op nummer dertig in de single top 100 van Gfk Megacharts. Begin volgend jaar komt het nieuwe album uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen