Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriendin Giel Beelen niet blij met Glazen Huis

Shownieuws

Marisa Heutink, de vriendin van Giel Beelen, vindt het niet leuk dat haar vriend in het Glazen Huis zit. Beelen heeft zich dinsdag in het huis laten opsluiten.

Marisa Heutink, de vriendin van Giel Beelen, vindt het niet leuk dat haar vriend rond de feestdagen in het Glazen Huis zit. Beelen heeft zich voor het derde achtereenvolgende jaar in het huis in Utrecht laten opsluiten om geld in te zamelen voor een goed doel. Voor de 28-jarige Heutink krijgt kerst daardoor een negatieve bijklank. "Het is gewoon niet meer zo leuk, want ik ben een soort verpleegster geworden. Als hij dat huis uit komt, is hij zo slap als wat en moet ik hem verzorgen", vertelt ze in de jongste uitgave van Veronica Magazine.

Een bezoekje aan de ouders van de vrouwelijke dj was vorig jaar ook geen succes. "Ik heb dan in principe niks aan Giel. Hij zegt geen woord en hangt uitgemergeld op de bank."

Giel Beelen, Sander Lantinga en Gerard Ekdom betrokken dinsdagochtend het Glazen Huis. De dj's van 3FM vasten zes dagen en mogen hun tijdelijke woning niet verlaten. Op kerstavond worden ze bevrijd. Tijdens hun verblijf op het Utrechtse plein de Neude draaien ze aan één stuk door verzoeknummers in ruil voor een bijdrage voor het Rode Kruis. Het ingezamelde geld komt ten goede aan slachtoffers van landmijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen