Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miss USA mag kroontje houden

Shownieuws

Miss USA Tara Conner mag haar kroontje houden. Dinsdag had zij een gesprek met de Donald Trump, die mede-eigenaar is van de Amerikaanse missverkiezing.

(Novum/AP) - Miss USA Tara Conner mag haar kroontje houden. Dinsdag had zij een gesprek met vastgoedmagnaat Donald Trump, die mede-eigenaar is van de Amerikaanse missverkiezing. Conner, die in april werd uitverkozen, ligt onder vuur voor haar uitbundige feestgedrag. Zij mag haar titel houden als zij een drugstest ondergaat en zich laat opnemen in een afkickcentrum.

Ook mag de jonge vrouw weer terugkeren naar haar woning in Trump Palace, een luxe appartementcomplex van Trump in New York. De miljardair, bekend van de tv-serie The Apprentice, had Conner vorige week de toegang tot de woning ontzegd.

Trump had zich naar eigen zeggen voorgenomen de miss te 'ontslaan'. "Maar ik vind het belangrijk om mensen een tweede kans te geven", liet hij weten. Conner, die maandag 21 werd, kreeg kritiek omdat zij als minderjarige bars bezocht en alcohol gebruikte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen