Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hilary Duff ziet af van straatverbod fotograaf

Shownieuws

Hilary Duff en haar vriend Joel Madden hebben een verzoek om een straatverbod voor een fotograaf ingetrokken. De man heeft zijn excuses aangeboden.

(Novum/AP) - Hilary Duff en haar vriend Joel Madden hebben een verzoek om een straatverbod voor een fotograaf ingetrokken. Een rechter in Los Angeles heeft de zaak tegen de 50-jarige Joseph Klein daarom terzijde geschoven.

Duff en Madden hadden om een straatverbod verzocht omdat Klein zou samenwerken met de 18-jarige fotograaf Maksim Myaskovskiy, die ervan wordt beschuldigd de actrice en zangeres te hebben gestalkt en bedreigd.

De aanklacht werd ingetrokken nadat Klein zijn excuses aanbood voor alle ongemak en beloofde geen contact meer te zoeken met Duff, haar familie en haar vertegenwoordigers. Myaskovskiy, die zegt onschuldig te zijn, wacht ondertussen zijn proces af in de cel.

De 20-jarige Duff is vooral bekend uit de serie en film 'Lizzie McGuire'. De 27-jarige Madden is de leadzanger van de Amerikaanse rockband Good Charlotte. Het stel is sinds tweeënhalf jaar samen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen