Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tijdgebrek veroorzaakt breuk Vermolen en Smit

Shownieuws

Ellemieke Vermolen heeft uitgelegd waarom haar relatie met Jan Smit over is. Volgens de presentatrice hebben hun werkschema's het prille liefdesgeluk verstoord.

Ellemieke Vermolen heeft in haar eigen televisieprogramma Shownieuws uitgelegd waarom haar relatie met Jan Smit over is. Volgens de 30-jarige presentatrice hebben hun drukke werkschema's het prille liefdesgeluk verstoord. "Het was echt gekkenwerk. We hadden nauwelijks tijd voor elkaar, dat houdt niemand vol."

De blondine vertelt dat ze maandagavond een goed gesprek hebben gehad. "Jan vroeg zich af waar we mee bezig waren. We zagen beiden in dat we realistisch moeten zijn."

Vermolen is verdrietig en noemt Jan de leukste liefde van haar leven, maar niet de grootste. Met tranen in haar ogen zegt de presentatrice het moeilijk te vinden om haar ex-vriend los te laten. Haar moeder gaf haar ooit het advies dat er 'geen hand vol, maar een land vol mannen is', maar met die tip kan de trieste blondine voorlopig niets.

De presentatrice heeft de breuk niet zien aankomen. "Liefde maakt blind. We zijn er gewoon hoteldebotel ingestapt en we zouden wel zien. Nu zien we dus dat het niet werkte tussen ons. We zien allebei nog in de bloei van ons leven. We moeten genieten en dan zien we wel wat de toekomst brengt."

Televisiezender SBS6 maakte dinsdagochtend door middel van een persbericht bekend dat de verhouding tussen de 20-jarige zanger en Vermolen over was. Het stel had officieel twee maanden een relatie. De presentatrice zegt dat ze een persbericht heeft laten uitgaan, omdat ze zelf haar verhaal wilde doen. Jan Smit heeft niet gereageerd op het stuklopen van zijn relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen