Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sara Kroos smacht naar droomvrouw

Shownieuws

Sara Kroos is al twee jaar stapelgek op dezelfde vrouw. Haar verlangen wordt tot nu toe niet beantwoord, vertelt de 25-jarige cabaretière in tijdschrift Flair.

Sara Kroos is al twee jaar stapelgek op dezelfde vrouw, maar haar verlangen is tot nu toe niet beantwoord. Dat vertelt de 25-jarige cabaretière in het tijdschrift Flair. "Ik wacht op haar, want zij is mijn grote liefde."

De comédienne zwijmelt bij de gedachte aan haar droomvrouw. "Ze is prachtig. Ik ben verloren, zij is het helemaal. Ze kent mij zo goed. Beter dan ik mezelf ken." Kroos omschrijft het lange wachten als pijnlijk en romantisch tegelijk. De vrouw gaf Kroos het grootse compliment dat ze ooit kreeg. "Er zit een enorm beest in jou, maar het beest is een zacht beest." Kroos heeft een ideaalbeeld van haar toekomst. "Samen met mijn geliefde lopen gillen op het strand, vallen in het zand. Zo groot en zo klein mogen zijn als ik ben."

De cabaretière won in 2000 de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. Verder is ze bekend van het komische televisieprogramma De Lama's, dat eerder dit jaar de Televizierring won. Inmiddels is ze met dat programma gestopt. Tot april is ze te zien met haar derde show 'Zoetgevooisd', waarvoor ze afgelopen november cabaretprijs De Neerlands Hoop ontving.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen