Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dance Valley weer eendaags festival

Shownieuws

Dance Valley wordt weer een eendaags in plaats van een meerdaags evenement. Het evenement wordt de komende vijf jaar op de tweede zaterdag van juli gehouden.

Dance Valley wordt weer een eendaags in plaats van een meerdaags evenement. Dat meldt een woordvoerder van organisator UDC dinsdag. Het evenement wordt de komende vijf jaar op de tweede zaterdag van juli gehouden. Volgend jaar is dat op zaterdag 14 juli.

Op de website van UDC staat dat het dance-event Extrema Outdoor eigenlijk zou plaatsvinden op dezelfde datum. In overleg is besloten dat Dance Valley op de tweede zaterdag van juli gehouden mag worden omdat in de gemeente Velsen, waar Dance Valley volgend jaar gehouden wordt, enkel die datum vrij was.

Extrema Outdoor werd mede verschoven naar 21 juli omdat de organisaties van beide feesten hun bezoekers niet wilde dwingen te kiezen. De datum waarop Dance Valley in augustus 2005 gehouden werd was niet langer beschikbaar, omdat er in de regio in die periode veel evenementen plaatsvinden, waardoor onvoldoende politiecapaciteit beschikbaar is.

Kaarten voor Dance Valley zijn vanaf 1 februari verkrijgbaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen