Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Talpa-serie Lotte krijgt vervolg

Shownieuws

De tv-serie Lotte krijgt een vervolg. Het programma is nog zeker tot en met april dagelijks op de zender te zien. Lotte trekt een vast publiek in de vooravond.

Talpa-serie Lotte krijgt vervolg

De televisieserie Lotte krijgt een vervolg. Het programma is nog zeker tot en met april dagelijks op de zender te zien. Ook de hoofdrolspelers, Nyncke Beekhuyzen en Lars Oostveen, mogen blijven.

Programmadirecteur Remko van Westerloo vindt dat de serie goed bij de zender past. "Lotte heeft een vast en trouw publiek in de vooravond weten te veroveren", stelt hij tevreden vast. De programmadirecteur kijkt zelfs vooruit naar een nog langere termijn van de serie. "Voorlopig hebben we 35 afleveringen bijbesteld, maar het is zeker niet gezegd dat het daarbij blijft."

Vrijdag werd bekend dat de net gestarte Talpa-talkshow Land van Maas en Geel over twee weken weer stopt. Het programma van Bridget Maasland en Cees Geel werd op het dieptepunt door niet meer dan tachtigduizend mensen bekeken. Daarbij vergeleken is Lotte een kijkcijferkanon: de serie trekt gemiddeld tussen de tweehonderd- en driehonderduizend kijkers.

Lotte, gebaseerd op een Colombiaanse telenovelle, gaat over het lelijke eendje Lotte. Ze krijgt een baan bij een vooraanstaand modebedrijf en wordt verliefd op haar baas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen