Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerste Toppers in Concert uitverkocht

Shownieuws

Het eerste concert van de derde editie van De Toppers op 2 juni is uitverkocht. Een tweede show in de Amsterdam ArenA is inmiddels gepland voor de dag ervoor.

Het eerste concert van de derde editie van de Toppers is uitverkocht. Dat meldt de website van Toppers in Concert. De kaartverkoop voor het evenement, dat volgend jaar op 2 juni plaatsvindt in de Amsterdam ArenA, ging zaterdag van start. Nog een concert is inmiddels gepland voor de dag ervoor, 1 juni. De voorverkoop is direct begonnen.

Het trio Toppers bestaat uit Gordon, Gerard Joling en René Froger. Zij kwamen in 2004 op het idee voor een avondvullende show, nadat Gordon en Joling te gast waren geweest bij een concert van Froger. Een jaar later was er het eerste Toppers in Concert. Ook toen was de show vrijwel meteen uitverkocht en kwam er een tweede. Dit jaar gaf het trio drie uitverkochte concerten, waar ruim 165 duizend bezoekers op afkwamen.

Tijdens de shows zijn tot nu toe solohits van de drie zangers afgewisseld met onder meer medleys van Abba, liedjes van het Eurovisie Songfestival en succesnummers van André Hazes. Mogelijk staat liefhebbers volgend jaar hetzelfde te wachten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen