Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gary Barlow weet niet van hij met zijn geld moet

Shownieuws

Gary Barlow zwemt in het geld, maar weet niet wat hij ermee aanmoet. Uit wanhoop koopt hij zelfs kunst die hij niet mooi vindt. Barlow heeft ruim 19 miljoen.

Gary Barlow zwemt in het geld, maar hij weet niet wat hij ermee aan moet. De zanger en componist schreef vrijwel alle hits van de jongensgroep Take That. Hij is het meest vermogende bandlid. "Ik geef miljoenen uit aan antiek en kunst die ik niet eens mooi vind", zegt hij tegen de Britse krant The Sun. Naar verluidt heeft Barlow ruim negentien miljoen euro op zijn bankrekening staan.

En het saldo wordt niet lager nu Take That in Groot-Brittannië voor het eerst in tien jaar weer op één staat met een door Barlow geschreven nummer. 'Patience' kwam vorige week binnen op de hoogste positie in de UK Singles Charts.

De 35-jarige Barlow verteld dat hij onlangs uit wanhoop aan voormalig Take That-lid Robbie Williams heeft gevraagd waar hij zijn centen aan uitgeeft. Die antwoordde dat er werkelijk niets meer is dat hij echt nodig heeft. "En daarom koop ik alleen nog hebbedingen. Maar je mag best wat op mijn rekening storten als je er geen raad mee weet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen