Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courteney Cox blijft hameren op Friends-reünie

Shownieuws

Courteney Cox en Jennifer Aniston hebben wel zin in een reünie van Friends, de serie waar ze beroemd mee werden. Een Thanksgiving-aflevering heeft hun voorkeur.

Courteney Cox kan haar plan voor een Friends-reünie maar niet loslaten. In het Amerikaanse televisieprogramma Access Hollywood vertelde ze deze week andermaal dat zij en haar vriendin en Jennifer Aniston wel oren hebben naar een reünieaflevering van de serie waarmee ze beroemd werden.

Het lijkt Cox en Aniston leuk om weer met hun oud-collega's bij elkaar te komen voor een eenmalige aflevering van de show. "Een speciale Thanksgiving-aflevering ofzo." Vorig jaar zei de 42-jarige actrice ook al behoefte te hebben aan zo'n aflevering. "Ik denk wel dat het mogelijk zou zijn eenmalig bij elkaar te komen voor een show", zei ze toen. "Dan zal die aflevering 'Wat doen de Friends met Thanksgiving?' heten."

Ook Aniston vertelde deze zomer dat Thanksgiving voor haar een aanleiding zou zijn om nog een aflevering op te nemen. "Het enige wat ik mezelf misschien nog zie doen, is voor de lol een eenmalige Thanksgiving-aflevering maken", verklaarde zij in een interview op de Britse televisie. Thanksgiving geldt in de Verenigde Staten na Kerstmis als belangrijkste feestdag. Friends wijdde jaarlijks een aflevering aan de festiviteiten.

Of het echt van een reünie zal komen, vraagt zelfs Cox zich af. Ze weet niet of de andere vier vaste acteurs daarvoor zijn te porren. "Het wordt denk ik moeilijk om iedereen samen te krijgen. De kans dat het lukt, lijkt me klein."

Friends, een serie over zes bevriende twintigers in New York, hield het tien seizoenen vol. De show was zo populair dat de hoofdrolspelers de laatste seizoenen één miljoen dollar per aflevering incasseerden. De laatste aflevering in 2004 trok in Amerika 52 miljoen kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen