Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Clooney doet boekje open over dorstige DeVito

Shownieuws

George Clooney doet maandag in de Today Show een boekje open over Danny DeVito. Deze acteur zette zichzelf na een avondje stappen met Clooney, voor gek op tv.

(Novum/AP) - George Clooney doet maandag in de Amerikaanse Today Show een boekje open over zijn vriend Danny DeVito. De 62-jarige acteur zette zichzelf woensdagochtend, na een avondje stappen met Clooney, voor gek in een televisieprogramma. Volgens Clooney zijn talloze glazen limoncello, een limoenlikeurtje, zijn vriend te veel geworden.

De 45-jarige acteur vertelt maandag wat er op hun uitgaansavond precies is gebeurd. "Het grappige is, dat we alleen maar in een restaurant hebben gezeten. We hebben wel veel gedronken, als ik het me goed herinner. Toen ik wakker werd, was ik nog steeds lam." Clooney onthult dat hij na verloop van tijd stiekem de limoncello's in een plantenbak gooide. "Ik denk niet dat Danny dat door had."

DeVito zag er vorige week tijdens de show vermoeid uit. Hij mompelde en sommige schuttingwoorden moesten door een piepje worden vervangen. Het gesprek werd onbegrijpelijk toen hij een anekdote probeerde te vertellen. De acteur gaf achteraf toe dat hij niet had geslapen voor het interview en bood presentatrice Barbara Walters zijn excuses aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen