Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guy leest Madonna de les in restaurant

Shownieuws

Madonna en Guy Ritchie hebben voor opschudding gezorgd in een restaurant in Londen. Het echtpaar kreeg aan tafel ruzie, waarbij Guy zijn vrouw de les las.

Guy leest Madonna de les in restaurant

Madonna en Guy Ritchie hebben voor opschudding gezorgd in een restaurant in Londen. Het echtpaar kreeg aan tafel ruzie, waarbij Guy zijn vrouw met luide stem de les las. Madonna speelde daarbij gelaten met haar eten. Dat vertelden andere restaurantbezoekers aan de Amerikaanse website Dlisted.

Door de ruzie worden de geruchten over huwelijksproblemen tussen de zangeres en de regisseur sterker. Onlangs zou het koppel daarvoor in huwelijkstherapie zijn gegaan. De spanningen tussen de echtelieden zouden hoog zijn opgelopen tijdens de adoptie van hun 1-jarige zoontje David uit Malawi. Daarbij zou het dominante karakter van Madonna de overhand hebben genomen.

Madonna en Ritchie zijn nu bijna zes jaar getrouwd. Naast de geadopteerde David hebben ze nog een zoontje, de 6-jarige Rocco. Madonna heeft verder nog een 10-jarige dochter uit een eerdere relatie, Lourdes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen