Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Osbourne heeft lak aan critici

Shownieuws

Sharon Osbourne stuurt de critici die haar het hardst aanpakken regelmatig een stinkende verrassing. Ze trakteert de scherpste tongen op een pakketje poep.

Sharon Osbourne heeft lak aan critici

Sharon Osbourne stuurt de critici die haar het hardst aanpakken regelmatig een stinkende verrassing. De ster uit de reallifesoap The Osbournes trakteert de scherpste tongen steevast op een pakketje poep. "Ik doe dat al vreselijk lang", vertelt ze zaterdag lachend in de Britse krant The Guardian. "Ik vind het ontzettend grappig."

Hatelijke opmerkingen, vooral over haar familie, worden door Sharon op ludieke wijze afgestraft. De criticus in kwestie ontvangt zijn cadeau in een prachtig sieradendoosje van een bekende juwelier. Maar de 54-jarige echtgenote van rocker Ozzy Osbourne neemt nooit zomaar wraak. "Ze moeten echt iets ergs hebben gedaan."

Recensenten van haar nieuwste boek 'Extreme', een autobiografie, zijn dus gewaarschuwd. Toch is de laatste keer dat Sharon een verrassingspakketje stuurde alweer een tijdje terug, in maart 2002. "Een recensent zei iets gemeens over mijn kinderen toen The Osbournes voor het eerst werd uitgezonden. Hij vond ze dik en onaantrekkelijk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen