Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton weekeindje weg met ex

Shownieuws

Paris Hilton geniet met haar ex Stavros Niarchos van een ontspannen weekeindje in Miami. De aanwijzingen dat ze weer bij elkaar zijn, stapelen zich langzaam op.

Paris Hilton weekeindje weg met ex

Paris Hilton geniet met haar ex Stavros Niarchos van een ontspannen weekeindje in Miami. Dat meldt de Amerikaanse website TMZ. De aanwijzingen dat de hotelerfgename en de steenrijke Griek weer bij elkaar zijn, stapelen zich daarmee langzaam op. Eerder werden ze al samen gezien in Los Angeles en New York.

In Amerikaanse media gaat zelfs het hardnekkige gerucht dat Paris en Stavros verloofd zijn. De blondine zou immers een verlovingsring om haar vinger hebben. Haar woordvoerder, Elliot Mintz, weerspreekt de roddels. Paris draagt regelmatig schitterende ringen en is niet verloofd, zegt hij stellig.

Hilton en Niarchos hebben sinds eind vorig jaar een knipperlichtrelatie. Berichten over ruzies en verzoeningen volgen elkaar voortdurend in hoog tempo op.

De zoon van een Griekse scheepsmagnaat staat bekend om zijn verhoudingen met Amerikaanse sterren. Eerder had hij iets met Lindsay Lohan en Mary-Kate Olsen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen