Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Openblijven fanwinkel verbaast Jan Smit niet

Shownieuws

Jan Smit verbaast zich er niet over dat zijn fanwinkel J-Style mag openblijven. De eigenaar van een kledingzaak in de buurt had een kort geding aangespannen.

Openblijven fanwinkel verbaast Jan Smit niet

Jan Smit verbaast zich er niet over dat zijn Volendamse fanwinkel J-Style mag openblijven. Dat zegt zijn manager Jaap Buys zaterdag. De eigenaar van een kledingzaak in dezelfde straat had een kort geding aangespannen en eiste dat de winkel van de volkszanger zou worden gesloten. De rechtbank stelde hem vrijdag in het ongelijk.

De eiser spande het proces aan omdat hij bang is voor klantenverlies door een andere winkel in de straat. Maar de rechtbank concludeerde dat J-Style meer een verkooppunt is van fanartikelen dan een kledingzaak.

Buys omschrijft de eiser als een rare man die alleen op geld uit is. "Jan vindt het prachtig, maar had niet anders verwacht. Gelukkig moet die man ook onze juridische kosten vergoeden. Dat is zijn verdiende loon."

Volgens Buys is Jan een gelukkig man. "J-Style blijft bestaan en hij staat met zijn hit 'Cupido' op nummer één in de Single Top 100. Dat is toch schitterend?"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen