Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex van J-Lo wil toch met boek komen

Shownieuws

Ojani Noa, de ex van J-Lo, heeft verklaard dat hij vastbesloten is een boek met zijn levensverhaal uit te brengen. "Ik strijd tot het einde."

(Novum/AP) - Ojani Noa, de ex-man van Jennifer Lopez, heeft tegenover een Amerikaanse rechter verklaard dat hij vastbesloten is een boek met zijn levensverhaal uit te brengen. "Ik zal strijden tot het einde." In april sleepte de 36-jarige Lopez haar ex voor de rechter. Ze voorkwam dat hij een boek over hun huwelijk publiceerde.

De 31-jarige mag bovendien geen kritiek meer uiten op of onthullingen doen over J-Lo. Eerst moet hij het conflict over zijn boek bijleggen met zijn ex-vrouw. Volgens geruchten in de media zou Noa in zijn autobiografie willen onthullen dat J-Lo zich bezighield met voodoopraktijken. Verder zou ze tijdens hun huwelijk verschillende affaires hebben gehad.

Noa bestrijdt dit. Hij stelt dat zijn ex-vrouw hem verkeerd heeft begrepen. "Mijn boek bevat mijn levensverhaal. Ik ben op Cuba geboren en ben later naar de Verenigde Staten gekomen. Jennifer was slechts een deel van mijn leven, maar natuurlijk schrijf ik ook over mijn ex-geliefdes."

Lopez en Noa trouwden in 1997 en beëindigden hun huwelijk elf maanden later.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen