Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan gaat inderdaad naar AA

Shownieuws

Lindsay Lohan bezoekt bijeenkomsten van de Anonieme Alcoholisten. Haar woordvoerder Leslie Sloane heeft dat bevestigd. La Lohan nam zelf het besluit.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan bezoekt bijeenkomsten van de Anonieme Alcoholisten. Haar woordvoerder Leslie Sloane heeft dat bevestigd. Sloane noemt het een positieve ontwikkeling in het leven van de 20-jarige Lohan. "Maar het betekent niet dat ze onmiddellijk stopt met drinken, hoor", voegt Sloane toe.

De 'Mean girls'-ster besloot uit eigen beweging naar de bijeenkomsten te gaan, zegt haar woordvoerster. Volgens Sloane heeft La Lohan een plek gevonden waar ze zich veilig voelt en niet beoordeeld wordt. "Ze ziet dat er iets niet in orde is en daar doet ze nu wat aan."

Lohan haalt regelmatig de kranten met haar wilde feestgedrag. Zo wordt ze wel eens gesignaleerd met hotelerfgename Paris Hilton en de nu vrijgezelle Britney Spears. Een van de producenten van haar nieuwe film 'Georgia rule' noemde de feestende actrice eerder 'onverantwoordelijk en onprofessioneel'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen