Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Producent beschuldigd van seksuele intimidatie

Shownieuws

Jon Peters, de producent van 'Superman returns', is aangeklaagd voor seksuele intimidatie. Hij zou de borsten en billen van zijn assistente hebben betast.

(Novum/AP) - Jon Peters, de producent van de Amerikaanse film 'Superman returns', is aangeklaagd wegens seksuele intimidatie. De persoonlijke assistent van de 61-jarige Peters, Shelly Morita, spande vrijdag een rechtszaak tegen hem aan omdat hij haar en haar 3-jarige dochtertje zou hebben lastiggevallen.

Peters zou regelmatig hebben gegrepen naar de borsten, benen en billen van Shelly. Ook zou hij vunzige opmerkingen aan het adres van zijn assistente en haar dochter hebben gemaakt. "Kijk eens wat jongens hebben", zou hij hebben gezegd terwijl hij zijn geslachtsdeel liet zien. Tijdens de opnamen van 'Superman returns' vorig jaar zomer in Australië kroop de producent volgens Shelly bij haar in bed.

Vanwege de onprettige werksfeer die ontstond, zag ze geen andere optie dan ontslag te nemen. Morita werkte sinds vorig jaar februari voor de producent. De voormalige assistente eist een onbekend geldbedrag als schadevergoeding van de filmmaker. Hij produceerde eerder onder meer de films 'Ali' en 'Wild wild west'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen