Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nerds krijgen eigen show

Shownieuws

De tweelingbroers Erik en Arjan Snippe, bekend van het tv-programma Beauty & de Nerd, krijgen een eigen show. Revenge of the Nerds is vanaf 1 januari te zien.

De tweelingbroers Erik en Arjan Snippe, bekend van het tv-programma Beauty & de Nerd, krijgen een eigen show. Dat heeft RTL bekendgemaakt. Erik, die maandag als winnaar van de show uit de bus kwam, is samen met zijn broer vanaf 1 januari te zien in Revenge of the Nerds. Daarin nemen zij het wekelijks tegen elkaar op.

Het doel van de show is om de 'nerds' om te toveren tot 'hunks', laat RTL-woordvoerder Karin Bouwknegt weten. "Ze krijgen tips op het gebied van sport en persoonlijke verzorging." De 23-jarige broers bestrijden elkaar in verschillende duels. "In de eerste aflevering gaan ze bijvoorbeeld speeddaten", zegt Bouwknecht.

Het idee voor de spin-off ontstond al tijdens de uitzendingen van Beauty & de Nerd. "Arjan en Erik waren zo populair", vertelt de woordvoerder. "Ze sprongen er echt uit." De opnames van de show zijn inmiddels van start gegaan. Of er een volgende reeks van Beauty & de Nerd komt, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen