Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise dringt Scientology op aan Will Smith

Shownieuws

Tom Cruise heeft de Scientology-leer opgedrongen aan zijn goede vriend Will Smith. De 38-jarige Smith wees de bekeringspoging van Cruise af.

Tom Cruise dringt Scientology op aan Will Smith

Tom Cruise heeft de Scientology-leer opgedrongen aan zijn goede vriend Will Smith. De 38-jarige Smith wees de bekeringspoging van Cruise af, omdat de overleden grootmoeder van de ster uit 'Men in black' zich volgens hem in haar graf zou omdraaien als hij zich zou wenden tot Scientology. Dat meldt het Aziatische persbureau IANS vrijdag.

De Scientology Church predikt de leer dat met behulp van moderne technologie de kwaliteit van het leven kan worden verbeterd. Smith is opgegroeid met het baptisme, een stroming binnen het christendom. De voormalige rapper Fresh Prince vertelt op de website ContactMusic openhartige gesprekken met de 44-jarige 'Top gun'-ster te hebben gevoerd. "Ik heb het met Tom gehad over de geweldige aspecten van zijn geloof, maar ik heb niets met georganiseerde godsdiensten."

Smith was te gast op het huwelijk van Cruise en Katie Holmes, vorige maand in Italië. Onder de genodigden waren verder zangeres en actrice Jennifer Lopez en haar echtgenoot Marc Anthony. Naar verluidt heeft La Lopez na de trouwerij de hulp van Scientology ingeschakeld om haar kinderwens te vervullen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen