Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamai maakt uitglijder tijdens musicaldebuut

Shownieuws

Jamai heeft donderdag bij zijn eerste optreden in de musical 'The wiz' een uitglijder gemaakt. Maar gelukkig heeft het publiek er weinig van gemerkt.

Jamai maakt uitglijder tijdens musicaldebuut

Jamai heeft donderdag bij zijn eerste optreden in de musical 'The wiz' een uitglijder gemaakt. Maar gelukkig heeft het publiek er weinig van gemerkt, zegt de zanger vrijdag. "Ik ben in 'The wiz' een vogelverschrikker die niet goed kan lopen, dus ik heb de val goed weggespeeld."

De 20-jarige musicalacteur heeft al met al van de avond genoten. "Het was echt hartstikke leuk en te gek om te doen." Eerder was de voormalige Idols-winnaar in een serieuze rol te zien in de musical 'Jesus Christ superstar'. "Ja, dat was heel heftig", zegt hij daarover. Als vogelverschrikker laat hij zich van een geheel andere, komische kant zien. "Hier banjer ik voor mijn rol hersenloos rond."

Jamai deelt zijn rol met musicalacteur Danny Yanga en staat twee keer per week op het toneel voor de voorstelling, die op 9 september in première ging. Volgende maand is Jamai op het ijs te vinden in de kinderkerstshow van het ijsspektakel Holiday on Ice. Elke zondag presenteert hij bovendien het kinderprogramma Jetix Max met actrice Nicolette van Dam.

De zanger werkt ondertussen ook nog aan een Nederlandstalig album, maar de opnamen staan op een laag pitje. "Ik wil me concentreren op musicals", verklaart hij. Jamai koestert de ambitie om in een buitenlandse musical te spelen en bevestigt dat hij auditie heeft gedaan voor een rol in een bekende musical die op West End in Londen zal draaien. "Maar meer zeg ik niet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen