Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sienna Miller lanceert kledinglijn

Shownieuws

Sienna Miller deelt niet alleen de status van stijlicoon met Kate Moss, in navolging van het Britse topmodel lanceert de filmster nu ook een eigen kledinglijn.

Sienna Miller lanceert kledinglijn

Sienna Miller deelt niet alleen de status van stijlicoon met Kate Moss, in navolging van het Britse topmodel lanceert de filmster nu ook een eigen kledinglijn. Onder het toeziend oog van haar ontwerpende zusje Savannah Miller brengt de Amerikaanse actrice een collectie van tachtig kledingstukken op de markt. Moss ontwierp onlangs een aantal items voor het Britse merk Topshop.

De samenwerking tussen de zusjes Miller was niet gepland, maar wel heel leuk, vertelt Sienna op de modewebsite Women's Wear Daily. "Een kledinglijn beginnen met je zus is natuurlijk hartstikke lollig. En nee, we hebben geen ruzie gemaakt." Verder zegt de 24-jarige blondine dat ze niet van plan is een merknaam te vestigen. "Door mijn acteerwerk zijn mensen snel bereid in me te investeren. Maar mijn zus is de meest getalenteerde ontwerper van ons tweeën. Niet ik."

De collectie heet Twenty8Twelve by s.milller, naar de geboortedatum van Sienna, en bestaat onder meer uit gebreide truien, jasjes en jurkjes. Volgend jaar herfst gaat de collectie in de verkoop.

Sienna zette eerder deze week definitief een punt achter haar relatie met acteur Jude Law.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen