Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling houdt uitverkoop op straat

Shownieuws

Tori Spelling gooit haar leven op straat. De actrice heeft haar huis uitgemest en verkoopt alles vanuit haar tuin (een yard sale).

Tori Spelling houdt uitverkoop op straat

Tori Spelling gooit haar leven op straat. De actrice en haar man Dean McDermott hebben hun huis uitgemest en verkopen de spullen in een zogenoemde 'yard sale' vanuit hun tuin. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De vijf maanden zwangere Spelling verkoopt haar spullen omdat ze alles op orde wil hebben voordat haar eerste kindje ter wereld komt. "Dit lijkt me het perfecte moment om mijn huis op te ruimen", zegt ze. "We hebben ook verhuisplannen en mijn smaak is veranderd, dus ik wil graag van alle meubels af die ik de afgelopen jaren heb verzameld."

De 33-jarige blondine verkoopt niet alleen meubels en woonaccessoires, maar ook Beverly Hills 90210-memorabilia, scripts, kunst en kleding. "Ik heb heel veel spijkerbroeken waar mijn zwangere kont niet meer in past", vertelt ze lachend.

Tori Spelling is niet de eerste beroemdheid die hoopt wat bij te verdienen door haar oude rommel van de hand te doen. In september verkocht actrice Kirstie Alley al haar spullen op straat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen