Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bette Midler vindt Britney en Lindsay sletten

Shownieuws

Britney Spears en Lindsay Lohan zijn volgens Bette Midler 'wilde sletten'. Spears wordt de laatste tijd hevig bekritiseerd over haar uitbundige gedrag.

Bette Midler vindt Britney en Lindsay sletten

Britney Spears en Lindsay Lohan zijn 'wilde sletten', zo laat Bette Midler zich ontvallen in de Amerikaanse tv-show Extra. Haar tirade over de jonge sterren is gebaseerd op het wilde leven dat de twee er volgens de Hollywooddiva op nahouden. Vooral het feit dat ze beiden de afgelopen maanden veelvuldig zonder ondergoed werden gefotografeerd stuit de actrice tegen de borst.

De 61-jarige Oscarwinnares, bekend van film als 'The first wives club', bekent zelf ook geen heilige te zijn. "In mijn jonge jaren was ik ook best wild", vertelt ze. "Maar toen ik opgroeide besloot ik dat het tijd was om normaal te gaan doen." Over de compromitterende foto's van de sterren grapte Midler dat ze zelf in ieder geval ondergoed draagt. "Heel veel ondergoed zelfs. Zeker twee beha's en meerdere slipjes."

Britney Spears wordt de laatste tijd hevig bekritiseerd over haar uitbundige gedrag. De popster heeft inmiddels laten weten haar leven te beteren. Op haar website belooft zij haar fans een 'nieuwe ik'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen