Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney sliploos om aandacht te trekken'

Shownieuws

Britney Spears werd de afgelopen weken meermaals zonder ondergoed gesnapt. Volgens Amerikaanse media-experts gaat het om een publiciteitsstunt.

Britney Spears doet er alles aan om zichzelf weer op de kaart te zetten. Zelfs de 'ongelukjes' van de afgelopen weken, waarbij paparazzi haar sliploos vastlegden toen ze uit de auto stapte, zijn niet meer dan publiciteitstunts. Dat beweren meerdere Amerikaanse media-experts.

In de drie weken na haar veelbesproken scheiding van Kevin Federline (28) staat Spears non-stop in de belangstelling. "Ze krijgt het voor elkaar dat we het weer over haar hebben", verklaarde een redacteur van Amerikaans tijdschrift Us Weekly tegenover persbureau Reuters. "Ze heeft er een beroep van gemaakt ons te choqueren."

De compromitterende foto's, die weinig aan de fantasie overlaten, staan niet op zichzelf. De moeder van twee, die komende zaterdag 25 wordt, maakt de laatste tijd vrijwel dagelijks het clubcircuit onveilig met haar nieuwe stapmaatje Paris Hilton. Us Weekly beschreef de capriolen van het opvallende duo als 'Girls gone wild!'

Met haar afkeer van ondergoed volgt Spears het voorbeeld van andere Amerikaanse beroemdheden als zangeres Pink en actrice Lindsay Lohan. De 20-jarige Lohan, onder andere bekend van de film 'Mean girls', is in de afgelopen twee maanden maar liefst vier keer zonder ondergoed op de foto gezet. Geen toeval, volgens de Amerikaanse showbizz-blogger Perez Hilton. "Vier keer, dat is geen ongelukje. Dat is opzet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen