Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Topmodel in Nederland voor Wereld Aids Dag

Shownieuws

Helena Christensen komt vrijdag naar Nederland voor Wereld Aids Dag. Het internationale topmodel zet zich met Emporio Armani in voor de strijd tegen aids.

Topmodel in Nederland voor Wereld Aids Dag

Helena Christensen komt vrijdag naar Nederland voor Wereld Aids Dag. Het internationale topmodel zet zich met Emporio Armani in voor de strijd tegen aids. Het modemerk lanceert vrijdag wereldwijd de kledinglijn Emporio Armani Red. De 37-jarige Deense bezoekt het Armani-filiaal in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

De winkel pakt groots uit en organiseert een Red-cocktail om het merk onder de aandacht te brengen. Onder het motto 'Shop 'till it stops' staan tussen 19.00 en 20.00 uur levende modellen in de etalage. Bekende Nederlanders als Jorinde Moll, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Monique Sluyter en Regilio Tuur komen naar de Armani-borrel.

De winst van Emporio Armani Red komt ten goede aan het Global Fund, dat zich internationaal inzet voor de strijd tegen aids, malaria en tuberculose. Miljardair Bill Gates schonk eerder dit jaar vijfhonderd miljoen dollar (377 miljoen euro) aan het fonds, dat destijds in geldnood verkeerde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen