Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen en Milica uit BB6 hebben speciale band

Shownieuws

Big Brother-winnaar Jeroen Visser wil zijn 'relatie' met ex-huisgenoot Milica IJpelaar verkennen. De twee kusten elkaar al tijdens de tv-show.

Jeroen en Milica uit BB6 hebben speciale band

Big Brother-winnaar Jeroen Visser wil zijn 'relatie' met ex-huisgenoot Milica IJpelaar verkennen. De twee kusten elkaar al tijdens de show. IJpelaar bekende later gevoelens voor hem te hebben, vertelt Visser. Eind november kwam de 21-jarige accountmanager als winnaar uit de bus van de zesde editie van de realityshow en sleepte hiermee 175.250 euro aan prijzengeld in de wacht.

Visser en IJpelaar kwamen beide een dag eerder in het huis terecht dan de andere bewoners. "Daardoor hadden we toch een speciale band met elkaar", vertelt de kersverse winnaar. "Maar we hebben nu geen relatie. Als alle hectiek voorbij is willen we zien hoe het zich ontwikkelt."

Het zal niet de eerste keer zijn dat twee bewoners van het Big Brotherhuis een relatie krijgen. Vorige maand maakten Dido van Kuijk en Roel Dietvorst, deelnemers aan de vijfde editie van de tv-show, bekend te gaan trouwen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen