Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tara Reid gunt iedereen rijkdom op Miljonair Fair

Shownieuws

Tara Reid zou willen dat iedereen rijk was. Dat zei de ster, bekend van de film 'American pie', tijdens de opening van de vijfde editie van de Miljonair Fair.

Tara Reid gunt iedereen rijkdom op Miljonair Fair

De Amerikaanse actrice Tara Reid zou willen dat iedereen rijk was. Dat zei ze donderdag tijdens de opening van de vijfde editie van de Miljonair Fair in Amsterdam. De 31-jarige blondine, onder meer bekend van de film 'American pie', gaf in de RAI een met goud en diamanten beklede mobiele telefoon weg.

Het liefst had ze het mobieltje, met een waarde van een slordige dertigduizend euro, zelf gehouden. "Ik wil die telefoon helemaal niet weggeven", verklapte ze. "Hij is zo mooi." Welvarend zijn is voor de actrice behoorlijk belangrijk. "Met geld bereik je je doelen", verklaart ze.

Katja Schuurman, die op de beurs stond met een stand voor de nieuwe stichting Return to Sender, wenst vooral de minder bedeelden overvloed toe. De Miljonair Fair is voor de 31-jarige actrice het uitgelezen moment om geld in te zamelen voor het goede doel. "Hier lopen mensen met goed gevulde zakken. Ons doel is om het geld iets eerlijker te verdelen." De stichting zet zich onder meer in voor ondernemers in derdewereldlanden. Volgens Schuurman maakt geld niet gelukkig. "Een beetje geld maakt het leven hooguit wat makkelijker."

Ook voor actrice Nicolette van Dam is geld niet zaligmakend. Ze hecht meer waarde aan niet-materiële zaken. "Familie, liefde en gezondheid, dat maakt pas gelukkig." Maar geld kan wel 'handig' zijn, weet ook de Zoop-ster.

Presentatrice Chimène van Oosterhout ziet wel degelijk de voordelen in van rijk zijn. "Geld maakt niet gelukkig, maar je kunt beter huilen in een Jaguar dan in een Daf."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen