Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gratis album voor fans Bløf

Shownieuws

Fans van Bløf die het album 'Umoja' hebben gekocht, kunnen nu gratis de cd 'Bløf XXS' downloaden. Dat meldt de Zeeuwse band op haar website.

Gratis album voor fans Bløf

Fans van Bløf kunnen hun hart ophalen. Voor de prijs van één cd krijgen ze er twee. Mensen die dit jaar het album 'Umoja' hebben gekocht, kunnen nu gratis toegang krijgen tot het album 'Bløf XXS' op de website van de Zeeuwse band. Dat meldt Bløf op haar site.

Als 'Umoja' in een computer wordt gestopt, opent zich een webpagina waar de gratis nummers te downloaden zijn. Deze week is deel één van 'Bløf XXS' te downloaden, de komende weken volgen deel twee en drie. Op het gratis album staan twaalf nummers die zijn opgenomen tijdens de theaterconcerten van de band. Op het nummer 'Opstand' na zijn deze liedjes nooit eerder uitgebracht.

Bløf, dat in 1992 werd opgericht, brak in 1998 door met het nummer 'Liefs uit Londen'. In 2004 scoorde de band, samen met de Amerikaanse band Counting Crows, een nummer 1-hit met 'Holiday in Spain'. 'Umoja', het elfde album van de band, werd begin maart uitgebracht. Op het album staan dertien nummers die in dertien landen met behulp van lokale artiesten werden opgenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen