Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fotograaf LaChapelle vindt Madonna gemeen

Shownieuws

Madonna is gemeen tegen haar werknemers. Dit verklaarde de 37-jarige fotograaf en regisseur David LaChapelle, die de Queen of Pop meerdere keren fotografeerde.

Fotograaf LaChapelle vindt Madonna gemeen

Madonna is gemeen tegen haar werknemers. Dit verklaarde de 37-jarige fotograaf en regisseur David LaChapelle tegenover de muzieksite Contactmusic. Hij weigerde daarom de videoclip voor haar nummer 'Hung up' te regisseren.

LaChapelle, die de Queen of Pop meerdere keren op de foto zette, heeft op persoonlijk vlak geen problemen met de zangeres. "Ze is leuk als je met haar alleen bent, maar als je voor haar werkt kan ze heel gemeen zijn". De regisseur van de hiphopdocumentaire 'Rize' kreeg wel betaald voor het script en het concept van de video, maar besloot het daarbij te laten. "Ik had geen zin om gemarteld te worden."

'Hung up' werd uiteindelijk door de Zweedse regisseur Johan Renck geregisseerd, maar draagt duidelijk de stempel van LaChapelle. In de video zijn onder meer een aantal dansers uit 'Rize' te zien. Ook de straatdans Krumping, waarbij in razend tempo met de armen en benen wordt geschud, speelt een belangrijke rol.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen