Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nog drie jaar Big Brother in Engeland

Shownieuws

Big Brother is in Engeland nog zeker drie jaar op tv te zien. Endemol heeft met Channel 4 een overeenkomst gesloten om de show de komende jaren uit te zenden.

Nog drie jaar Big Brother in Engeland

Het realityprogramma Big Brother is in Groot-Brittannië nog zeker drie jaar op televisie te zien. Het Nederlandse Endemol, de bedenker van de show, heeft met de Britse televisiezender Channel 4 een overeenkomst gesloten om het programma de komende jaren te blijven uitzenden. De overeenkomst loopt tot 2010 en betreft ook zogenoemde 'spin offs', zoals Celebrity Big Brother, Big Brother's Little Brother en Big Brother's Big Mouth.

Channel 4 zendt het programma, in omzet gemeten het belangrijkste programmaformat voor Endemol, al sinds juli 2000 uit. De zevende versie van Big Brother trok onlangs een gemiddeld kijkpubliek van 4,7 miljoen.

Dit jaar wordt Big Brother in ongeveer twintig landen geproduceerd. De zesde Nederlandse versie kwam maandag ten einde, met bewoner Jeroen als winnaar. De 23-jarige accountmanager nam bijna tweehonderdduizend euro mee naar huis. Het programma was te zien op Talpa.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen