Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katja verslaat de rest

Shownieuws

Katja Schuurman won maandag het BNN-programma Katja vs de Rest. In het programma nam zij het op tegen BN'ers als Gordon, Patty Brard en Paul de Leeuw.

Katja Schuurman is maandag de eindwinnaar geworden van het BNN-programma Katja vs de Rest. In het programma nam zij het met verschillende opdrachten op tegen BN'ers als Gordon, Patty Brard en Paul de Leeuw. De laatste aflevering, waarin zij met Daphne Bunskoek streed om wie de beste kerstvoorstelling kon neerzetten, werd door Schuurman gewonnen. Daardoor werd de eindstand vier-vier. Een bonuspunt maakte van Katja de winnaar.

Zowel Schuurman als 'de rest' had een eigen website. Het bonuspunt verwierf de 31-jarige actrice en presentatrice doordat haar site beter werd bezocht. Vorig jaar won de brunette nog van haar BNN-collega Bridget Maasland. In het programma Katja vs Bridget vochten de dames onder meer uit wie de beste zakenvrouw en de grootste kindervriend was.

De laatste aflevering van Katja vs de Rest werd maandag door bijna zeshonderdduizend mensen bekeken. Vorige week trok het programma nog bijna achthonderdduizend kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen