Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwen Stefani brengt parfum op de markt

Shownieuws

Zangeres Gwen Stefani komt komend najaar met een eigen parfum. Het nog naamloze luchtje maakt deel uit van haar mode- en accessoirelijn L.A.M.B..

Gwen Stefani brengt parfum op de markt

(Novum/AP) - Zangeres Gwen Stefani komt komend najaar met een eigen parfum. Het nog naamloze luchtje maakt deel uit van haar mode- en accessoirelijn L.A.M.B. (Love, Angel, Music, Baby). De blondine sloot een contract met cosmeticabedrijf Coty Inc. "Het is heel prestigieus om als ontwerper een eigen parfum te hebben. Ik zie het echt als een mijlpaal."

Coty Inc. produceerde al eerder geuren voor beroemdheden als Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez en ontwerpers Vera Wang en Marc Jacobs. Een woordvoerder van het bedrijf zegt dat het parfum van Stefani geen doorsnee geur wordt. De 37-jarige zangeres wordt nauw betrokken bij de productie.

Stefani richtte L.A.M.B. in 2003 op. Samen met styliste Andrea Lieberman bedacht ze haar eigen kledingcollectie, die vorig jaar getoond werd op de New York Fashion Week. De creatieve Stefani ontwerpt tevens tassen, horloges en schoenen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen