Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney maakt goede voornemens

Shownieuws

Britney Spears heeft goede voornemens. Op haar website belooft de popprinses haar fans een 'nieuw ik' en legt ze uit waarom ze zo is losgeslagen.

Britney maakt goede voornemens

Britney Spears heeft goede voornemens voor het nieuwe jaar. Op haar website belooft de popprinses haar fans een 'nieuw ik' en legt ze uit waarom ze de afgelopen tijd is losgeslagen. "Ik was lang niet met mijn vrienden uitgeweest. Bovendien had ik al twee jaar mijn verjaardag niet gevierd. Ik zie in dat ik mijn nieuw verworven vrijheid te veel heb uitgebuit."

Britney maakte de laatste tijd met haar stapmaatje Paris Hilton de clubs onveilig. Zo vierden de twee blondines dit weekeinde de 25e verjaardag van Britney op uitbundige wijze in een hippe uitgaansgelegenheid in Los Angeles. Ook werd Britney de afgelopen weken een paar keer zonder slipje gefotografeerd terwijl ze uit een auto stapte. Een stortvloed aan kritiek in de media was het gevolg.

Op haar weblog schrijft de zangeres nu hoe dankbaar ze is voor de nieuwe lingerielijn van het Amerikaanse merk Victoria's Secret, waarmee ze indirect aangeeft zich niet meer zonder ondergoed buiten de deur te wagen. De fabrikant van ondergoed toonde dinsdag in Los Angeles de nieuwe collectie. Topmodellen als Gisele Bündchen en Karolina Kurkova showden de sexy bh's en slipjes. Daarbij werden ze begeleid door Justin Timberlake, die nummers zong van zijn album 'FutureSex/LoveSounds'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen