Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariska Hulscher verdrietig over mislukt huwelijk

Shownieuws

Mariska Hulscher kijkt met weemoed terug op haar mislukte huwelijk. "Dat juist deze keuze verkeerd uitpakte was een enorme deceptie", zegt zij in een column.

Mariska Hulscher verdrietig over mislukt huwelijk

Mariska Hulscher kijkt met weemoed terug op haar mislukte huwelijk. "Dat juist deze keuze verkeerd uitpakte was een enorme deceptie", schrijft zij in een column op de website Vrouw.nl. De 42-jarige presentatrice gaat in op de ophef rond haar stukgelopen huwelijk met regisseur Ary Schouwenaar. De twee, die elkaar in juni het jawoord gaven, lagen twee maanden later al in scheiding.

De kortstondige verbintenis maakte de tongen los in de showbizz. BN'ers als Patty Brard en Gerard Joling plaatsten in hun columns vraagtekens bij het huwelijk. Presentator Albert Verlinde noemde Hulscher in RTL Boulevard zelfs een hoer. Volgens Hulscher werd de ophef veroorzaakt door haar stilzwijgen. "Voorspelbaar dacht iedereen voor mij te kunnen denken", vertelt ze. "Aangezien ik de bewuste keuze had gemaakt mijn liefdesperikelen niet te delen met heel Nederland."

Over de precieze toedracht van de plotselinge breuk laat Hulscher zich nog altijd niet uit. Van een publiciteitsstunt, die het volgens sommigen was, is volgens haar geen sprake geweest. "Ik heb altijd oprecht geloofd in mijn keuze om te trouwen." Haar perfectionisme gooide naar haar zeggen roet in het eten. "Juist doordat ik alles zo goed wilde doen, ging het mis, ik had niet naar mijn ware gevoel geluisterd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen