Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thomas Berge krijgt skiles van kampioen

Shownieuws

Thomas Berge heeft in Oostenrijk skiles gekregen van Olympisch kampioen Michael Kock. De zanger verbleef in het Alpenland voor de opnamen van zijn kerstspecial.

Thomas Berge krijgt skiles van kampioen

Thomas Berge heeft in Oostenrijk skiles gekregen van voormalig olympisch kampioen Michael Kock. De zanger verbleef vorige week in het Alpenland voor de opnamen van zijn kerstspecial voor televisie. Thomas heeft niet alleen geskied en gezongen. "Ik heb op sneeuwscooters rond mogen scheuren en in een arrenslee gezeten met gezellige mensen", vertelt de blonde zanger.

De artiest uit Haaksbergen kijkt met veel plezier terug op zijn verblijf in Oostenrijk. "Ik heb genoten", roept Thomas. "De eerste dag werd er al een complete set gebouwd, waar we de eerste opnamen hebben gemaakt. De mensen waren allemaal vreselijk behulpzaam en gezellig. En de omgeving is zo mooi. Ik kreeg er echt een 'vrede op aarde'-gevoel van."

Het was de tweede keer dat Thomas een dvd opnam in Oostenrijk. De 16-jarige volkszanger bekijkt de kerstspecial rond de feestdagen met zijn hele familie op tv. Thomas hoeft niet te werken met Kerstmis. "Ik heb de kerstdagen in mijn agenda geblokkeerd, want ik vind het echt één van de mooiste momenten van het jaar", vertelt hij. "Gezellig met zijn allen aan tafel, met een bordspelletje."

De kerstspecial wordt rond de feestdagen uitgezonden door de Tros en digitaal televisiestation Tv Oranje. Wanneer precies is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen